Pasha Tilly iskee takaa

Lähtö 1: Vermon keskiviikon Toto65pelin avauskohteesta löytyy heti yksi kierroksen eniten pelatuista hevosista. Elias Juonetar (2) on ollut hienossa vireessä viime lähdöissä ja tamma on kaikkien peliprosenttiensa arvoinen. Tiukan vastuksen se saanee viimeksi radoille kovassa iskussa palanneelta Hetviinalta (10). Mahdollinen yllättäjä voisi olla suojajuoksun saava Tutun Impi (4).

Lähtö 2: Tästäkin kohteesta löytyy paljon pelattu suosikki eli Poerty In Motion (3), joka on vuoden kolmesta startistaan voittanut kaksi ja ollut kerran toinen. Nyt se saanee hyvän iskupaikan ellei sitten päräytä keulaan hallitsemaan juoksua.  Rowhill´s Killer w (9) saanee hyvän juoksun ja voi yllättää suosikin.

Lähtö 3: Tasaisessa kohteessa on monta mahdollista menestyjää. Keulapaikka on valttia ja piikkiin pyrkivät ainakin Giselle Halm (2), Strawberry Dancer (3) ja Laura Savage (5).

Lähtö 4: Pelikansa uskoo sisäradan Nothing Elseen (1), joka kerää noin 40 prosentin kannatuksen. Kahdesti peräkkäin laukannut Morris (10) on tauluaan parempi ja se lienee voittotaistossa ravilla pysyessään.

Lähtö 5: Hyvätasoisessa lämpöisten ryhmäajossa erottuu kaksi hevosta, vaikka huonoja eivät ole muutkaan. Thai Profit (2) on alkuvuoden aikana tehnyt hienoja juoksuja kotimaassa. Pasha Tilly (7) taas on käynyt Ruotsissa tiemaamassa  sievoisen summan kruunuja (noin 15 000 euroa) kolmessa kovassa lähdössä.

Lähtö 6: Päätöskohde on taas vaihteeksi vaikea pelillisesti. Kaikki uransa neljä starttia voittanut Hujake (13) on haavoittuvainen. 5-vuotiaalta ruunalta puuttuu kokemusta ja lähtöpaikkakin on sitä vastan. Voittaja löytyneekin paaluvoltin hevosten joukosta. Eniten niistä peliä kerää lahjakas Lydia Aria (4).

 Perusrivi: 2-9-5-1-10-7-4

Posted in: