T.Rex yhä kierroksen pankkina

Lahden Jokimaan Toto75-kierroksen kiinnostusta lisää 75 000 euron jackpotti sekä se, että lähdöt ovat kautta linjan korkeatasoisia.

Lähtö 1:  Avauskohteen suosikki Ice Wine (9) kärsii nopeana avaajana takavoltin lähtöpaikasta. Lopun tamma tulee joka tapauksessa kovaa, joten se voi ehtiä voittotaistoon. Myös takaa lähtevä Selene Lune (8) on varteenotettava pelikohde. May Rose (1) juossee keulassa ehkä lähdöstä maaliin.

Lähtö 2: Kylmäveristen tammojen tasoituksessa voittajan löytämien ei ole helppo juttu. Kohde vaatii runsaan rastituksen, ellei sitten luota takavoltilta lähtevään, kovakuntoiseen Elias Juonettareen (11). Paaluvoltin parhaita ovat Limuska (2), Pälvi Tuttu (3) ja Lokan Leija (8). Lähdön paras Hevonen lienee 40 metrin pakilta yksinään lähtevä Hetviina, (16), mutta sille taitaa tulla nyt liikaa kierrettävää.

Lähtö 3: MAS Champ (5) kiihdyttänee keulaan; se tosin pystyy tekemän itse juoksunsa takaakin kirien. Juoksun onnistuessa ykköspalkinnosta kisaavat myös Pekka Korven omistama, valmentama ja ohjastama Quidja´s First (4), puolet starteistaan voittanut Callela Eisntein (9) ja suosikin loimen saanut Better Boss (11)

Lähtö 4: Avoimen sarjan kylmäveristen lähdössä sisäradan Välähdys (1) on avainhevonen pystyessään kiihdytyksessä pitämään keulan. Sitä vaanii koko ajan laukkapeikko. Eniten peliä keränneekin koko ajan parantava Polara (6). Sheikki (5) on tullut ryminällä mukaan avoimelle tasolle. Evartti (4) kiri viimeksi voittoon suojajuoksun jälkeen.

Lähtö 5: Viimeksi kovan lähdön hienon esityksen jälkeen voittanut sisäradan Fountain Dynamite (1) kiihdyttänee keulaan eikä Iikka Nurmonen suosiolla johtopaikasta luovu. Pelihevosia ovat kiriherkät  Lady Nightingale (4) ja Perfect Rainmaker (8).

Lähtö 6: Kierroksen pankkina on jälleen T.Rex (2), joka kiihdyttänee keulaan paimentamaan laumaa maaliin saakka. Mukana on muutama hyvä hevonen kuten yllätysvalmis Hazelhen Hermes (5), viimeksi tauolta palannut Willow Pride (8) sekä suosikin ennenkin haastanut Shadow Of Brisbane (9) ja kovaluokkainen Sobel Conway (10).

Lähtö 7:  Päätöskohteessa eniten peli kerää kolme voittoa peräkkäin ottanut Sahara Sandstorm (9). Kolme voittoa komeilee myös Juicemanin (11) taulussa, mutta lähtöpaikka on pitkä miinus. One Break Broline (12) floppasi viimeksi Mikkelissä. Ruunan taulu kuitenkin kertoo, että kyse on hyvästä hevosesta. Tauolta palaava nopea Le Gros Bill (2) pystyy yllättämään.

Perusrivi: 1-11-4-5-1-6-9

 

Posted in: