Viime hetken vinkit Vermoon

Vermon Toto64-pelin avauskohteen kolmen kierroksen kisassa katseet kannattaa kohdistaan 40 metrin pakilta lähtevään kolmikkoon. Pitkällä matkalla voimat puhuvat eikä 40 metrin tasoituskaan vie sellaisilta hevosilta mahdollisuuksia. Karlo (13) ainakin jaksaa ja on pitkällä matkalla jopa omassa elementissään. Nousukuntoiseen Intoiivariin (11) pätevät samat sanat. Jättiyllätystä hakee laukkaherkkä Lorutyttö (12), joka on ennenkin yllättänyt pitkillä matkoilla.

Kolmannessa kohteessa mahdollinen yllättäjä on Morris (5), jonka taulusta löytyy niin voittoja kuin laukkojakin. Ravatessaan ori pärjää.

Neljännessä kohteessa odotetaan Eetin (6) ja Larsmanin (7) iskevän yhteen. Melun Myrsky (1) ja Kihisee (2) pystyvät suosikkikaksikon kukistamaan ainakin ylivauhtisessa juoksussa.

Selene Luna (11) on viimeaikaisten esitystensä perusteella viidennen kohteen selkeä suosikki takarivin lähtöpaikasta huolimatta. The Sude (7) on tehnyt hienoja juoksuja sijoittuen viime aikoina usein totoon, ehkä nytkin.

Päätöskohteessa Deangelo (4) kiihdyttänee keulaan, josta se on lähellä voittoa. Pikkutauolta viimeksi palannut Hudson Web (9) on kyvyiltään samaa tasoa ja juoksun onnistuessa se kisaa voitosta.

Posted in: